Finland
  • ILMAINEN TOIMITUS TILAUKSILLE YLI 120€ | OSTA NYT & PAY LATER
Etusivu >  Yksityisyyssuoja
Tehokas välittömästi
Myymälämme (sivusto tai sivusto) vie asiakkaiden (asiakkaiden) tietosuojaa sivuston käyttäjistä ja asiakkaista erittäin vakavasti. Lue seuraava käytäntö ymmärtääksesi, miten käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, kun käytät Sivustoa.
Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot Emme kerää ja henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja (esim. Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), joihin tässä viitataan myös henkilökohtaisina tietona ,? sinusta, ellet anna sitä meille vapaaehtoisesti.
Emme myy tai lähetä sivustolta tilaamiasi tuotteita suoraan kenellekään, jonka tiedämme olevan alle 18-vuotiaita. Jos olet alle 18-vuotiaana, sinun tulee käyttää sivustoa vain vanhemman tai huoltajan mukana ollessa ja älä lähetä meille mitään henkilökohtaisia ​​tietoja.
Mitä voimme tehdä henkilökohtaisilla tiedoilla
Jos annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja, voimme käyttää sitä parantaaksemme ymmärrystäsi etuja ja huolenaiheita. Käytämme myös näitä tietoja tilauksen käsittelyyn.
Jos kerrot meille, että haluat saada lisätietoja meiltä sähköpostitse, voimme käyttää tietojasi joskus ottaakseen sinuun yhteyttä Web-sivuston muutoksista, uusista tuotteista, sivustojen ja palveluiden päivityksistä ja erikoistarjouksista, jotka mielestämme löydät arvokkaista . Jos et halua vastaanottaa näitä sähköpostiviestejä, noudata yksinkertaisesti vastaanottamasi sähköpostiviestin peruutusohjeita.
Voimme jakaa tietojasi laillisesti sidoksissa olevien tahojen kanssa. Jos yhdistetään tai jos voimme, sivusto tai toiminnot siirretään, voimme paljastaa tai siirtää henkilökohtaisia ​​tietojasi tällaisen tapahtuman yhteydessä.
Paljastamme henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot ilman lupaa, jos laki sitä edellyttää, tai hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on tarpeen tutkia tai suojata epäiltyjä rikoksia asiakkaillemme, kävijöillemme, osakkuusyrityksillemme tai omaisuudellemme (mukaan lukien tämä sivusto) tai toiset.
Jokainen, joka haluaa korjata / päivittää / poistaa tietoja tietokannastamme, ottaa yhteyttä meihin. Teemme kohtuulliset ponnistelut pyyntösi palvelemiseksi oikea-aikaisesti.
Mielipiteitä
Jos lähetät meille tai lähetä meille kommentteja, tarkistuksia, ehdotuksia tai tekijänoikeuksia (kollektiivisesti a? Esittäminen?), Mukaan lukien rajoituksetta tuotteitamme tai palveluamme koskevat huomautukset, tällainen lähettäminen ei ole luottamuksellista tai salaista, ja sitä voidaan käyttää millään tavalla. Lähettämällä tai lähettämällä meille lähetys, sinä (ⅰ) esitätte ja vakuutatte, että Submission on sinulle alkuperäinen, ettei mikään muu osapuoli ole oikeutettu siihen, ja että millaisia? tällaisessa Submissionissa on luovuttu, ja (ⅱ) annat meille maksuttoman, rajoittamattoman, maailmanlaajuisen, pysyvän, peruuttamattoman, ei-yksinomaisen ja täysin siirrettävän, siirrettävän ja lisensoitavan oikeuden ja lisenssin käyttää, kopioida, julkaista, levittää, näyttää, kääntää, tiivistää, muokata ja mukauttaa tällaista toimitusta (kokonaan tai osittain) ja / tai sisällyttää sen muihin teoksiin missä tahansa muodossa, mediassa tai tekniikassa, joka on nyt tai myöhemmin kehitetty, oman harkintamme mukaan, ilman nimeäsi tai ilman .Finland
Copyright © 2019 Dr Martens Kengät, Sandaalit & Saappaat Ale All Rights Reserved.Powered by www.unelmavavyt.fi